2020 Sözper DHBT Taban Puanları ve DHBT Mülakat

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sitemize gelen sorulara binen DHBT Mülakat ve SÖZPER taban puanlarını burada yayınlamak ve yine DHBT Mülakat bölümünde her seneye ait alımlarda DHBT Mülakat taban puanlarını yayınlamaya karar verdik.

Gelen sorulara binaen daha önce 2019 yılındaki alım ve Taban Puanlarını yayınlamıştık. Oradaki yazının içine bunu 2020 yılı olarak ilave edince oluşacak karışıklıktan dolayı senelere ait DHBT Mülakat ve DHBT taban puanlarını her sene bazında fırsat buldukça başlık açıp eklemeye karar verdik.

Yıllar birikince hepsini tek başlıkta link şeklinde de paylaşımı yapılabilir. DHBT sözper taban puanları için Diyanet İşleri Başkanlığının web sitesinden de yararlanılıp bilgilere detaylı olarak ulaşılabilir.

Ama bizlerde sitemizde gelen yorum ve sorulara binaen burada konu başlığı açıp gerek sizlerin işini kolaylaştırmak gerekse Diyanet İşleri Başkanlığının sitesinden bu bilgileri araştırıp bulamayanlar için 2019 yılından sonra böyle bir uygulama ve bilgilendirme yapacağız.

Alınan bilgiler Resmi Olup Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanmış olan bilgilerdir. DHBT yazılı ve DHBT / KPSS atanma taban puanları aşağıdaki gibidir ve yine atama işlerine ait tarihler resmin üzerinde yazılmış olup önceki yazımızda ki yazı şeklinde değilde direk ekran görüntü şeklnde paylaşımını bırakıyoruz.

Yazı işlemleri zor olmakla birlikte, sizlerin de bilgiye kolay bir şekilde ulaşmasını sağlamak amacı ile 2019 yılındaki yazının biraz dışına cıktığımızı bildirmek isteriz.

Sözü fazla uzatmadan DHBT yazılı ve DHBT / Kpss atanma PUANLARI 2020 yılında SÖZPER alımındaki puan durumu aşağıdaki gibidir.

[better-ads type=”banner” banner=”8654″ campaign=”none” count=”2″ columns=”1″ orderby=”rand” order=”ASC” align=”center” show-caption=”1″ lazy-load=””][/better-ads]


2020 Dhbt Taban Puan

Kıymetli hocalarım bu sene diğer yazılardaki tek tek düzeltme yapmıyorum ama 2020 yılına ait Sözper atanma işleminde izlenen yollar değişmiştir.

Bunu da belirtmek isteriz mesela önceden DİBYS üzerinden yapılan sistem atama işlemleri bu sene DİYANET İşleri site adresini değiştirmiş ve artık önceki siteden farklı sitede işlemi gerçekleştirmeye başlamıştır.

Önceki atanma işlemlerinde farklılıklar olduğuna dikkat edin geçmişe yönelik yazılarımızı ve sitemizi takip edenler mutlaka bunu fark edecektir.

Belirttikten sona SÖZPER alımları DHBT mülakatında açıklanmış ve Atanma işleminde uygulanması gereken işlemlerini de aşağıda belirtmek isteriz.

Her ne kadar DHBT yazılı ve DHBT Mülakat atanma taban puanları ile ilgili olsa da yazımıza bunuda ilave edip istifade edebilir en azından bilgi sahibi olabilirsiniz.

[better-ads type=”banner” banner=”8654″ campaign=”none” count=”2″ columns=”1″ orderby=”rand” order=”ASC” align=”center” show-caption=”1″ lazy-load=””][/better-ads]

Dhbt Atanma Islemier

 

[better-ads type=”banner” banner=”8655″ campaign=”none” count=”2″ columns=”1″ orderby=”rand” order=”ASC” align=”center” show-caption=”1″ lazy-load=””][/better-ads]

2019 Yılına ait taban puanlarını da aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilir ve aralarındaki kıyaslamaları yapabilirsiniz. Genel itibari ile 5 bin alımlarının puan listeleri ve son alımlarında düşen puanları eklemekteyiz.

https://dhbtdersleri.com/2019-sozper-taban-puanlari-ve-dhbt-mulakat-sinavi.html

2020 Sözper DHBT Taban Puanları ve DHBT Mülakat

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 Yorum

  1. Hocam puanım 73,2 ilahiyat lisans mezunuyum hafızlığım yok kurankursu öğreticiliği için bu puan yeterli olur mu

    Cevapla
  2. 11 Mayıs 2021, 14:44

    Hocam puanım 80.33 hafızım. ilahiyat ön lisans mezunuyum. Kuran Kursu öğreticiliği için puanım mülakata yeter mi? sıralamam 2700 civarı.

    Cevapla
  3. Hocam ek atama oluyor mu? Olunca da puanlar düşüyor mu?

    Cevapla
  4. Hocam dhbt puanım 51.6 sizce mülakata çağırılır mıyım?

    Cevapla