Diyanet 2021 Personel Alımı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2021 Yılına dair sevindirici haberin geleceğini alımların olacağını önceden söylemiştik.Bununla ilgili sendikaların görüşmeleri basına yansımıştı.

Nihayet 2021 Yılı 4/B Sözleşmeli Personel (KKÖ, İ-H, M,K) Alımı hakkında Diyanet İşleri Başkanlığımız alıma çıkmış bulunmakta.

Buna binaen öncelikle tüm adaylarımıza başarılar dileriz. İlgili Mevzuatı ve İşlemlerin yapılmasında bir takım güncellemelerinde beraberinde geldiğini yazımızın başında belirtmek isteriz.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın Yayınlamış Olduğu Duyuruya ilişkin Bilgilendirme Metni Aşağıdaki Gibidir.

2021 Imam Alim

Kıymetli okuyucularımız öncelikle alımlarda yapılan uygulamaların bu sene güncellendiğini geçmiş senelere nazaran bazı değişikliklerin olduğunu belirtmek isteriz.

Diyanet İşleri Başkanlığının Sözleşmeli Personel Alımında bu sene yapılan güncellemeleri ve 2021 Yılına ait Diyanet İşleri Başkanlığı Tarafından yayınlanan PDF Formatındaki alıma dair bilgilerin tamamını dökümandan indirip okuyabilirsiniz.

Sisteminizde PDF Formatını açan program olması gerekmektedir.

Önceden DHBT Dersleri internet sitemizde başvuruya dair bilgileri veriyorduk. Gerek Diyanet İşleri Başkanlığımız gerekse DHBT Dersleri olarak sitemizde Diyanet İşleri Başkanlığının yayınladığı PDF Dosyasını Diyanet sistemi üzerinde sitemizde paylaşmayı uygun bulmuştur.

Buna binaen ezber ve yeterlilik konusunda da güncellemeler yapışmıştır.

Sitemizde DHBT Ezber listesi ve DHBT Mülakat menülerinden detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Sınav sonrası atanma işlemlerinde de bir takım değişiklikler söz konusu olacak bilgilerinize.

2021 Diyanet İşleri Başkanlığı Kuran Kursu , İmam Hatip ve Müezzin Kayyım Alımı İle ilgili PDF DOSYASI İÇİN TIKLAYINIZ.

Yine en son taban puanlarına dair bir çok soru gelmekte bunların da bilgileri DHBT Mülakat bölümünde mevcut olmakla birlikte arama sekmesinden ilgili yıla ait aramayı yaparak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Diyanet 2021 Personel Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir