2014 DHBT Çıkmış Soru ve Cevapları !

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2014 Yılında yapılan DİN HİZMETLERİ ALAN BİLGİSİ TESTİ Sınavı Çıkmış Soruları

Bu sayfamız da 2014 yılında yapılan DHBT sınavındaki sorular ve cevapları yayınlanmıştır.

Dhbt dersleri ve dhbt sınavı sitemizde 2014 yılında  yapılmış olan yeterlilik sınav sorularını online olarak sitemizde çözebilirsiniz. Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi’nde başarı sağlayabilirsiniz.

Din Hizmetleri Alan Bilgisi (Dhbt Sınavı) Testi 2014 yılında soru ve sistem değişikliği meydana gelmiş olup Diyanet Yeterlik Sınavı ismi Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (Dhbt) ismini almıştır.

Geçmiş sorular ile yeni sorular arasında oldukça fark vardır.Büyük ihtimalle diğer sınavlarda aynı sorular çıkmayacaktır.

Aynı zamanda 2014 Dhbt Sınavı soru ve cevapları pdf şeklinde de sitemize yüklenmiştir. 

2014 yılında çıkmış olan dhbt sınav soruları ve cevaplarını dilerseniz bilgisayarınıza ve mobil cihazınıza da yükleyebilir ve istifade edebilirsiniz.

2014 Diyanet Yeterlilik Sınav Soru ve Cevaplarını indirmek için Dhbt dersleri sitemizin Dökümanlar bölümünden ücretsiz olarak pdf şeklinde yükleyebilirsiniz.

[wp_quiz id=”2166″]

Not: Diğer sınavlarda soruların tamamı verilmekte idi. Sistem değişikliği nedeni ile soruların yüzde onu ( % 10 ) yayınlanmıştır. Ösym sitesi tarafından yayınlanan sorular. Orta Öğretim – Ön Lisans- Lisans Şeklinedir . !

2014 DHBT Çıkmış Soru ve Cevapları !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir